ZNATE LI KOJU ŠKOLU SU ZAVRŠILI ČLANOVI ŽIRIJA ZVEZDA GRANDA Pogledajte ko ima fakultetsku diplomu, A KO JE JEDVA ZAVRŠIO ŠKOLU

U muzičkom takmičenju ”Zvezde Granda” se pokrenula tema obrazovanja, te je pjevačica Ana Bekuta od svoje kolegice Violete Miljković tražila dokaz o školovanju.

Nakon toga smo odlučili istražiti koji nivo obrazovanja imaju članovi žirija pojedinačno.

Zvezde Granda - YouTube

Saša Popović je na očevo insistiranje upisao Pravno-ekonomski fakultet u Novom Sadu, zbog kojeg se morao odreći fudbala kojeg je profesionalno igrao. Nakon završene dvije godine fakulteta, smogao je hrabrosti i priznao roditeljima da želi napustiti fakultet, te se ozbiljno posvetio muzici.

Aleksandar Milić Mili je u rodnom Osijeku završio osnovnu i srednju, nakon čega je završio dvije godine ekonomskog fakulteta u Zagrebu, a potom se prebacio u Prag na Fakultet za biznis i administraciju kojeg je uspješno i završio.

Snežana Đurišić je završila osnovnu školu ”Veselin Masleša” i muzičku školu u Beogradu.

Dragan Stojković Bosanac je nakon gimnazije zajedno sa svojom djevojkom, a sadašnjom ženom Dunjom upisao fakultet u Beogradu. Dunja je upisala ekonomiju, a on pravo. Nakon dvije godine se prebacio na ekonomski fakultet na kojem je i diplomirao.

Ana Bekuta je u Priboju završila osnovnu školu, a potom i gimnaziju.

Svetlana Ceca Ražnatović je u Žitorađu završila osnovnu školu, a zbog karijere je napustila srednju školu, koju je naknadno završila. Vandredno je završila Srednju veterinarsku školu.

Violeta Miljković Viki je u Nišu završila osnovnu školu, a potom upisala srednju muzičku. U Prištini je završila Muzičku akademiju i stekla zvanje profesor muzike.

Đorđe David je završio glumu na Fakultetu dramskih umjetnosti u Beogradu.

Marija Šerifović je u Kragujevcu završila osnovnu školu i gimnaziju, a nakon pobjede na Eurosongu upisala je Fakultet za kulturu i medije u Beogradu, ali ga još uvijek nije završila.

KAKO ĆE SE MIRNA ŽENA SNAĆI U OVOM LUDILU?!" Svi detalji prvog dana  snimanja šoua Zvezde Granda!