ŽENA USTALA IZ GROBA I OTIŠLA KUĆI: Komšije su Ninu zakopale živu, evo kako se spasila (VIDEO)

Nekada jednostavno niste sigurni cak ni u svojoj kući, pokazuje nam i naša današnja priča, koja nam dolazi iz Ukrajine. Naime, Nina Rudčenko ima 59 godina, te je preživela pakao u mestu u kojem živi od lokalnih lopova, koji su joj napravili veliki horor od života. Inače sve se desilo 2020 godina u njenoj rodnoj Poltavi, kada su je napale prve komšije, inače dva brata koji su bili van sebe od alkohola. Oni su joj upali u kuću, mučki je tukli, cak vezali je za stolicu, pa su koristili i bejzbol palicu, ne bi li im rekla gde je sakrila novac, kojeg ustvari nije ni imala.

 

 

Cim su završili sa mučenjem, odneli su je do groblja, posuli je vodom da se osvesti, a onda su joj naredili da sama sebi iskopa jamu u koju će da je sahrane. “Smejali su se i pričali kako će mi pobiti porodicu. Kada su sve završili upitali su se da li sam mrtva i otišli”, ispričala je Nina. Međutim, njena najveća sreća je bila ta, da su iskopali jako plitku raku, tako da kada su je zakopali i otišli, uspela da otkopa raku i da se živa nekako izvuče iz groba.

 

 

“Krv i modrice su joj bili preko celog lica. Bilo je crno i otečeno, jedva sam je prepoznala”, priseća se Ljudmila. Prelomi vilice, potres mozga, kao i veliki broj posekotina po celom telu bio je epilog ovog zlo dela. Inače sve je krenulo od psa, kada su je komšije optužile daa im je ukrala kućnoga ljubimca.