ŽENA USTALA IZ GROBA I OTIŠLA KUĆI: Komšije su Ninu zakopale živu, evo kako se spasila (VIDEO)

Da nekada jednostavno niste sigurni ni u svojoj kući, pokazuje nam i naša današnja priča, koja nam dolazi iz Ukrajine. Naime, Nina Rudčenko ima 59 godina, te je preživela pravi pakao u mestu u kojem živi od lokalnih lopova, koji su joj napravili apsoluutno horor od života. Inače sve se desilo 2020. godina u njenoj rodnoj Poltavi, kada su je napale prve komšije, inače dva brata koji su bili van sebe od alkohola. Oni su joj upali u kuću, mučki je tkli, vezali je za stolicu, a čak su koristili i bejzbol palicu, ne bi li im rekla gde je sakrila novac, kojeg u stvari nije niti imala.

 

 

Cim su završili sa mučenjem, odneli su je do groblja, posuli je vodom da se osvesti, a onda su joj naredili da sama sebi iskopa jamu u koju će da je sahrane. “Smejali su se i pričali kako će mi pobiti porodicu. Kada su sve završili upitali su se da li sam mrtva i otišli”, ispričala je Nina. Međutim, njena najveća sreća je bila ta, da su iskopali jako plitku raku, tako da kada su je zakopali i otišli, uspela da otkopa raku i da se živa nekako izvuče iz groba.

 

“Krv i modrice su joj bili preko celog lica. Bilo je crno i veoma  otečeno, jedva sam je prepoznala”, priseća se Ljudmila. Prelomi vilice, potres mozga, kao i ogroman broj posekotina po celom telu bio je epilog ovog zlo dela. Inače sve je krenulo od psa, kada su je komšije optužile daa im je ukrala kućnog ljubimca.