ŽELJKOVA PRVA ŽENA JE AKTIVNA NA INSTAGRAMU: Joksimovići ne mogu da vjeruju šta objavljuje

Pjevač Željko Joksimović potpuno je iznenađen ponašanjem svoje bivše žene Vesne i njihove kcerke Mine.

Zeljkova bivša se više od 25 godina nije pojavljivala u javnosti, ona se krila od medija, a prije mjesec dana napravila je preokret, te je otvorila Instagram profil koji trenutno ima oko 3.000 pratilaca.

Željko i njegova sadašnja supruga Jovana šokirani su jer Vesna objavljuje provokativne slike, te joj je većina fotografija u kupaćem kostimu, ali ima i one u providnoj spavačici.

screenshot-20220923-103534-796x1024
Kako se prica, Željko je preko njihove kćerke Mine pokušao da Vesni skrene pažnju da se malo smiri sa atraktivnim slikama, ali sudeći po njenim prethodnim objavama, pjevač nije imao nikakav uticaj, prenosi Paparazzo.

Podsjećanja radi, Željko je oženio Vesnu kada je imao samo 23 godine, a u braku su bili više od pet godina. Vesna je takođe iz Valjeva, a prije 30 godina bavila se pjevanjem, međutim, kada je rodila kćerku Minu povukla se sa estrade. Mnogi kažu da je Željkova i njena kćerka Mina mamina kopija.

Nakon razvoda od Vesne pjevač je usao u vezu sa Leontinom, da bi nakon raskida sa njom ubrzo osvojio srce voditeljice Andriana Čortan koju je ostavio zbog Jovane. Kako su i sami priznali, kada je krenula njihova romansa i Željko i Jovana su bili u dugim vezama koje su raskinuli jer su shvatili da se vole.

Danas uživaju u bračnoj idili sa sinom Kostom i bliznakinjama Anom i Srnom.