ŽELJKOVA LJILJA PRVI PUT PROGOVORILA POSLE 45 GODINA: Otkrila ŠOK DETALJE o Željkovom životu, ćerki Anđeli, spomenula i Cecu…SVI U ŠOKU I NEVERICI!

Ljiljana Mijatović je iz emotivne veze sa poznatim srbijanskim kriminalcem Željkom Ražnatovićem Arkanom 1980 godine dobila kćerku Anđelu, koja je bila njegovo treće dijete. Ona je bila jedna od najljepših djevojaka u to vrijeme, dok je šira javnost pamti po ulozi u jednom filmu koji nosi naziv Beštije.

Anđela je u intervjuu za jedan youtube kanal progovorila o svom odnosu sa pokojnim ocem, a sada se prvi put nakon 45 godina šutnje obratila javnosti i sama glumica, koja je otkrilaa mnogo nepoznatih detalja o svojoj vezi sa Arkanom. Na samom početku rekla je da na ovaj intervju je pristala na nagovor svoje kćerke Anđele. ‘Upoznala sam Željka u ranoj mladosti. Sa 15 godina odlazila sam na matine u ‘Cepelin’, tada je to bilo u modi subotom i nedeljom. Blizu Željka stanovao je i moj najbolji drug, koji je bio momak njegove sestre.

Mi smo tako postali dobri drugari i nalazili bi se često nedjeljom, pošto ja tada uveče nisam smjela da izlazim. U parkiću bi sjedili, a on bi obavezno otišao da kupi kolače, pošto smo dijelili zajedničku ljubav prema slatkišima. O svemu i svačemu smo pričali. Tada je on bio nešto sasvim drugo, nego što ga ljudi znaju kasnije’- rekla je ona.

Volio je poeziju i uvijek ju je tjerao da recituje Desanku Maksimović kao i Tatjanino pismo Onjeginu, a to je Ljiljana uvijek radila. Stavljao joj je glavu na krilo i govorio da mu recituje, a bio je i jako romantičan kao i duhovit.