VRELA APOTEKARKA IZ KRAGUJEVCA PORUČUJE ŽENAMA: SAME STE KRIVE AKO IZGUBITE MUŽEVE, RAZMISLITE O TOME!

‘Svim ženama mogu poručiti da ako izgube svoje muževe, nisu krive druge žene, već one same. Razmislite o tome drage moje’- rekla je samouvjereno Ana Milanović.

Apotekarka iz Kragujevca svakodnevno je na naslovnim stranicama srbijanske štampe. Video klipovi sa TikToka ‘tresu’ cijelu regiju, ima preko pedeset hiljada pratilaca, a progovorila je i o udvaračima i komplimentima.

‘Svjesna sam da sam poželjnaa žena i nije me sramota toga. Se.si sam, nekada i komična, ali nikada vulgarna, što je najvažnije. Šta ima ružno u tome da kada muškarac vidi lijepu ženu i udijeli joj kompliment. Vjerovatno je ljubomorna žena ostavila komentar ‘zbog jedne ovakve sa Tiktoka izgubila sam muža’. Ništa joj nisam odgovorila, jer to nema nikakvog smisla. Samo mogu da poručim svim ženama da ako izgube muževe, nisu krive druge žene, već one same’.

‘Uvijek sam voljela pjevati, snimala sam neke klipove i postavljala ih na Instagram, a onda sam, krajem prošle godine, napravila snimak i plasirala ga na Tiktok, i tako je sve počelo'– ispričala je atraktivna Ana Milanović.