VENČANJE Mime Karadžića: Mlada je mnogo mlađa, venčanica je kao iz bajke! Pogledajte ekskluzivne fotografije!

Kada je u pitanju brak to je za mnoge jako važna stvar, mada mnogi ne znaju da je to stvar koja zahtjeva strpljenje, kompromis i poštovanje, te da sama ljubav nije dovoljna. Često je to razlog što se mnogi razvedu na kraju ili jednostavno zabilaze brak kao zajednicu u životu jer je lakše biti sam.

Slavni glumac Mima Karadžić j neko ko već par decenija zabavlja javnost na našim prostorima. Mima važi za velikog zavodnika koji je još uvijek neženja i to u poodmakloj dobi. No, nove fotke koje su počele da kruže internetom su iznenadili i šokirai domaću javnost. Radi se o slikama koje pokazuju Mimu Karadžića i više od četrdeset godina mlađu manekenku Dejanu Dubaić kako poziraju kao mladenci. Ljudi su odmah pomislili da je Mima konačno stao na ludi kamen ali i da je njegova mlada toliko mlada da joj on može biti deda, a ne muž.

Ispostavlja se da je to sve jednaa velikaa laažna uzbuna jer Mima i Dejana zapravo poziraju za jedan časopisu i vidi se da se lijepo provode i zazaju. Glumac je otkrio da ne bježi od braka i da je otvoren za to, ali mu se to jednostavno još nije desilo.

Mnogi ne znaju da je on već bio u braku početkom 1990. godine sa misterioznim ženom koja se zvala Sunčica, ali odavno nisu zajedno. Komentari na fotke su da je vjenčanica kod mlade izašla direktno iz bajke i da Mima izgleda kao praavi gospodiin u svom laažnom vjenčanom odjelu.