Velika tuga… EVO ZAŠTO MILJANI KULIĆ ŽIVOT VISI O KONCU: Sada je sve jasno, oglasili se STRUČNJACI!

Poznato je da se rijaliti učesnica Miljana Kulić nalazi u teškom zdravstvenom stanju jer je dobila komplikacije nakon što joj je smanjen želudac u Turskoj. Od subote se nalazi na intenzivnoj njezi Urgentno u Nišu, u vještačkoj komi, a ljekari joj se bore za život. Roditelji Zadrugarke za sve krive ljekare u Turskoj koji su joj prethodnih dana obavili operaciju smanjenja želuca u cilju mršavljenja.

‘Krivi su ljekari u Turskoj, oni su joj oštetili slezenu prilikom operacije smanjenja želuca. Dobila je ozbiljne bolove i hitno je primljena u Urgentni centar u Nišu. Ljekari su nam rekli da joj je pukla sleezena! Odmah je u subotu operisana u Nišu i taj organ joj je izvađen. Dva i po litra krvi je izgubila, operacija je trajala satima’- rekao je otac Siniša i doao da se Miljana suočava sa još velikim brojem komplikacija.

Došlo joj je do zgrušavanja krvi i napravili su joj se trombovi, a ljekari joj daju fraksiparin kako bi joj razbili trombove koji mogu da budu opasni po život. Nakon operacije stavljena je u vještačku komu, iz koje se probudila u nedelju. Sada je priključena na aparate i pod sedativima je i nije još uvijek svjesna. Njena majka je dodala kako je Miljana imala veliki broj trombova, jer je inače sužavanje želuca ili vertikallna rukavna gastrektomija procedura kojom se smanjuje zapremina želuca za oko 75 posto. Nakon toga želudac poprima formu rukava i gubi rezervoar a samim time se smanjuje količina unosa hrane.