VELIKA TRAGEDIJA: Iznenada preminuo POZNATI FUDBALER! CELA REGIJA U ŠOKU! Zar baš ON!? FUDBALSKI SVET U SUZAMA I OČAJU

Sve je češća pojava da čujete vijest da je preminuo neki poznati, a kada je riječ samo o javnoj sceni, u posljednjih dvije godine napustilo nas je preko dvadeset poznatih imena. Težak trenutak je kada nas napusti neko a bio nam je neko jako drag, teško je prihvatiti činjenicu da tog nekog više nema kao i da ćemo svi mi na samom kraju da završimo isto.

U posljednje vrijeme desila su se brutalna ubistva, a nije strano da i svako malo možemo čuti da je neko napastvovan zlostavljan ili nešto drugo što je samo po sebi jako šokantno. Kako ste već mogli da zaključite po naslovu, i današnja vijest je iz odjeljaka crne hornike, a radi se o tome da nas je na veliku žalost napustila jedna fudbalska zvijezda. Kako saznajemo a prenose tamošnji mediji, Warnock je danas popodne objavio Tweet na svojoj stranici da je njegov dugogodišnji broj 2 umro. Mick Jones, bivši pomoćnik menadžera Plymouth Argylea Neila Warnocka koji je kasnije postaao šef Pilgrima, preminuo je u 75. godini.

Neil Warnock izjavio je za Plymouth live: ‘Dobro smo se uspjeli nasmijati u posljednjih nekoliko sedmica, pričajući o starim uspomenama. Lijepe trenutke smo proveli zajedno. Jako pouzdan pomoćnik je bio, uvijek je govorio ono što misli, nije bio pristalica i bio je samo divan tip. Prošle sedmice sam bio sam s njim i prošli smo kroz nekoliko priča, a znao sam da mu, nažalost, nije još dugo ostalo’.