VAN PAMETI!: POSTALA SUROGAT MAJKA U 61. GODINI, RODILA DIJETE SVOM SINU.. SVI SU SRETNI! (FOTO)

Dakle kao i uvijek sve čudne priče nam dolaze iz Sjedinjenih Američkih Država, pa tako i ova, gdje je jedna amerikanka koja danas ima 61 godinu, rodila sama sebi unuku! Vjerujete da je to moguće?

Itekako da jeste, jer je Sesil odlučila da pomogne svome jedinome sinu, koji je gej, i koji je želio da sa svojim životnim partnerom ima nasljednika, i ona je odlučila da postane surogat majka, te im je podarila djevojčicu Emu.

Sve se desilo u saveznoj državi Nbraska, gdje su dozvoljeni ovakvi brakovi, ali kada su čuli u školi gdje radi njen sin da se oženio za muškarca, dobio je otkaz. Odmah je pokrenuta peticija za njenog sina, a skupila je nevjerovatnih 100.000 potpisa, i on je automatski vraćen na posao.

Njih dvojica su počele da traže donatora za njihovu bebu, a prijavila se Matjuova sestra, međutim, kada je ona otpala zbog zdravstvenih razloga uskočila je bez razmišljanja njegova majka.

Čim je njegova majka prošla hormonsku terapiju, krenulo se sa procesom oplodnje, i ona je ekspresno ostala u drugom stanju, bez obzira što je u tom trenutku imala 61 godinu.