UŽAS! POZNATA SRPSKA PEVAČICA NA KONCERTU SAZNALA DA JOJ JE MUŽ UMRO! Niko nije mogao da je uteši, ŠOK!

Kada je u pitanju privatni život pjevačice Snežane Đurišić ona je nekoliko godina bila u vezi sa poznatim beogradskim ginekologom Vanjom Miloševićem i kako mediji prenose ona zna da bude dosta burna i nisu se jednom posvađali u javnosti ali se još uvek drže skupa.

Pjevačica je preko tri decenije bila u sretnom braku sa svojim mužem Slobodanom kojeg je upoznala kao mlada djevojka kada je bila zvršni razred srednje škole. Snežana je već tada imala snimljene ploče i počela je svoju muzičku karijeru, a kada je išla kod svog menadžera Ace Meksikanca na ulici naslonjen na jedan auto stojao je Slobodan i zviždao joj, a ona je pomislila da je u pitanju neka prostačinaa.

Ona je menadžeru ispričala šta joj se desilo a on joj je reao da je to harmonikaš sa kojim će da nastupa u jednoj kafani kod Šapca. On joj se stalno udvarao ali joj se nije sviđao i nije bio uopšte interesantan. No, s vremenom se to promijenilo i ona mu je obećala da će izaći.

Nakon toga mu je zakazala sastanak ispred kina i virila je iza ćoška da vidi da li će on doći a kada je došao ona se okrenula i otišla. Nije joj se više javljao a slijedeći put ga je slučajno srela u jednom restoranu.

Posljednji put ga je vidjela kada ju je dovezao na nastup koji je imala u Beču. Slobodan kad je pošao nazad pozlilo mu je i izdahnuo je. Vijest je Snežana primila u toku nastupa.

‘On me je dovezao do sale gdje je trebalo da pjevam, nikad neću zaboraviti kako je gledao za mnom, kao da je znao šta će se desiti. aRekao mi je: ‘Jaavi se’ i nisam ga više vidjela. Još surovija stvar da bude, i naša djeca su u tom trenutku bila na nekoj svadbi. Veče prije tragedije iz čista mira mi je rekao da ako sve ide redom, a trebalo bi, on kao stariji prvi treba da ode s ovog sveta, pa da mu obećam da neću prestati pjevati, a sutra uveče ga više nije bilo. Tada su mi djeca toliko pomogla da mislim da toga nisu ni svjesni. Onoliko koliko su u stanju da nam život zaviju u strah i konstantnu brigu, toliko nam kroz ljubav pruže snagu u momentima najveće slabosti’- rekla je Snežana.