UŽAS! OTKRIVEN PRAVI UZROK SMRTI ŠABANA ŠAULIĆA! Cela Srbija će doživeti ŠOK!

Svjedoci smo da nas je u posljednje vrijeme napustio veliki broj poznatih ličnosti, kako pjevača tako i glumaca. Kako se pojavila pandemija koronavirusa izgubilii smo veliki broj poznatih osoba, jer nisu mogli da se izbbore sa ovim virusom i bolesti.

Kralj narodne muzike Šaban Šaulić bio je jedan od najkvalitetnijih pjevača svih vremena ove regije. I nakon tri godine od njegove smrti, za njim vlada tuga i žal, kao i prvih dana. Šaban je iza sebe ostavio mnogo velikih hitova, koji se stalno pjevaju i koji će trajati. Sahrani je prisustvovalo oko 10 hilja ljudi, a osim njegovih članova porodice, prijatelja, obožavaoca, na sahrani je prisustvovao i njegov vanbračni sin.

Šaban je preminuo 17.februara 2019 godine u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u Njemačkoj na auto putu. Rezulat obdukcije tijela pokazali su da je preminuo od posljedica povreda izazvanih saobraćajnom nesrećom. Ne postoje nikakve naznake da je Šaban preminuo zbog povreda ili drugih okolnosti koje nisu vezane sa saobraćajnu nesreću.

‘Oobdukcioni nalaz nije u suprotnosti sa povredama koje su nastale u saobraćajnoj nesreći. Nema nikakvih naznaka da 67-godišnjak nije imao sigurnosni pojas’- saopštili su iz policije.