UŽAS! MONSTRUM POKUŠAO DA SVALI UBISTVO PORODICE ĐOKIĆ NA ROĐENO DETE: Kad je policija stigla rekao je – NISAM IH JA UBIO, VEĆ MOJ SIN!

Ubistvo porodice Đokić koje se nedavno dogdilo u Srbiji potreslo je cijeli region, a još veće saznanje da ih je ubio rođak od Gorana Đokića,  čovjek kojem je Goran jedino  vjerovao, te koji je za njega radio povjerljive poslove koje nikome drugo davao nije. Tako je posljednjih šest mjeseci sklapao plan za njihovo ubistvo.Tog dana on je svojoj supruzi rekao da ide na pecanje, a ustvari je otišao na raskršće gdje je zaustavio Đokiće koji su se tada vraćali od Goranove majke. Stopirao ih je, a potom ušao u njihov automobil, gdje je prvo ispalio hitac u Goranovu ženu, dok je Goranu naredio da ih odveze na mjesto zločina.

Regija u šoku /Ovo je ubica porodice Đokić! / Radio Sarajevo

Kako  naravno nije mogao misliti i na sitne detalje, zahvaljujući njima policija ga je pronašla, dok je u njegovom dvorištu pronašla određenu svotu novca, za  koju je rekao da nije njegova. Također je za sve optužio svog sina za ubistvo porodice, što je sve šokiralo.

Rekonstrukcija posljednjih sati porodice Đokić - N1