Užas! Evo kako izgleda Lepa Brena bez TRETMANA I UREĐIVANJA slika: SVI SU OSTALI U ŠOKU! Pojavila se slika, NIKO NE VERUJE SVOJIM OČIMA! Pa draga Breno.. (FOTO)

Dakle u ovom članku pišemo o domaćoj estradi za koju danas šta god da napišemo, svi će jedva dočekati da pročitaju. Svi se hvataju za bilo koju slamku u ovo katastrofi od vremena, ništa se novo dešava, pa tako da samo svi prate njihove profile na društvenim mrežama kao i svaki njihov korak. Međutim, to su oni shvatili pa su u doba krize zbog korona virusa, odlučili da to na najbolji način promovišu kao marketing i reklamu.

Za Lepu Brenu možemo da kažemo daje jedna od najvećih zvijezda u cijeloj regiji, koja se mnogo žali i pored cijelog svog bogastva koje ima. Imali smo priliku da proćitamo kako se žali št nema posla, pa je zbog toga više puta nastupala sa svojom grupom preko live prenosa na internetu, a dnevnicu je dala iz svog džepa. Ona je ušla već u 6 deceniju života i nikako se protiv prirode ne može. Kosa joj je počela da opada uveliko, a uradila je i nekoliko operacija na sebi, a jedan od posljednjih operacija je bila prije nekoliko mjeseci kada je operisala grudi.

Također, pjevačica je jako popularna i aktivna postala i na društvenim mrežama Instagramu, tako da svaki dan objavi po jednu sliku. Međutim, Lepa Brena je sada pokazala kako izgleda u prirodnom stanju, pa su komentari na račun njenog izgleda počeli da dolaze sa svih strana. Svi su navikli da je ona uvijek sređena i dotjerana, ali nije baš uvijek tako kako mi mislimo. Lepa Brena je objavila sliku na Instagramu gdje je najavila jedan novi projekat, a tom je prilikom pozirala pred kamerom bez imalo šminke na licu, pa je tako zapalila sve društvene mreže.