URNEBESNE SLIKE SA LETOVANJA BRAČNOG PARA MAKRON: Emanuel se kao dete igra na vodi, dok je Brižit neprepoznatljiva!

Ljubavna priča Francuskog predsjednika Emanuela Makrona i njegove supruge Brižit je sve saamo ne obična. On se zaljubio u Brižit kao srednjoškolac a starija je od njega čak 24. Ona je u to vrijeme bila udata žena i majka troje djece a ono što je interesantno jeste to što je njena kćerka išla u istu školu kao Emanuel.

Od prvog trenutka kada ju je vidio znao je da mu je suđena i bio je siguran da će mu jednog dana biti supruga što se i ostvarilo, a to pokazuje koliko je on uporan. Djece nemaju ali zato imaju unučiće od Brižitine djece koje francuski predsednik mnogo voli.

Nakon burne prve polovine godine u kojoj je Makron zamalo izgubio izbore, par je odlučio da ode na zaslouženi odmor u ljetnju rezidenciju Bregancon gde su smatrali da će imati poptunu privatnost, ali su se prevarili. Paparaci su uz velike muke uspjeli da uhvate par u momentima opuštanja a posebno im je na meti bio predsjednik koji je snimljen kako vozi kanu i skuter pa su svi zaključili da Makron voli vodene sportove a pored toga voli da se sunča što se za njegovu suprug i ne bi moglo reći.

Na društvenim mrežama su se pojavile fotke i izazvle su veliki broj klomentara na Instagramu i Tviteru, a posebno je korisnicima bila simpatična slika na kojoj se Makron smiješi od uha do uha. Žene su primijetile kako predsednik ima sjajan torzo i bicepse a kada je u pitanju Brižit paparaci nisu uspjeli da je uhvate u kupaaćem kostimu.