UPRAVO OBJAVLJENO: UMRO POZNATI POLITIČAR! Nije moguće! Svi su u suzama…TUGA DO NEBA!

I ovu nedjelju pišemo o vijestima koje nam dolaze iz crne hronike koja nas inače u posljednje vrijeme nikako ne može zaobići. Tek nakon šest godina je Zoran Marjanović osuđen na 40 godina zatvora za ubistvo svoje supruge Jelene, koja je na brutalan način ubijena na nasipu u Borči.

U posljednjih par godina napustio nas je veliki broj poznatih osoba koje su umrle od bolesti ili od starosti. Donosimo vam vijest iz svijeta gde je preminuo jedan poznati političar. Preminuo je u 94. godini života, a radi se o bivšem filipinskom predsjedniku Fidel Ramosu, koji je vladao ovom zemljom u periodu od 1992 do 1998 godine, a umro je danas 31. jula 2022 godine.

aKada je riječ o Ramosu on je bio na visokim bezbjednosnim položajima prije nego je postao predsjednik, a mnogi su ga podržavali kao heroja ustanka ‘Narodna moć’, koji je podignut 1986. godine, kojim je srušena diktaturaa Feerdinanda Markosa stearijeg. Očekujemo uskoro detaljnije vijesti o njegovoj smrti i danu kada će da bude sahranjen i gdje će biti sahrana.