UPRAVO nam stižu vesti iz Šumaherove porodice! IPAK, ISTINA JE! Javljamo da…

Šumaherovi su za zamljište na Majorki platili gotovo pa tri miliona eura. Na tom prostoru planiraju izgraditi ranč konja, sličan onom koji su imali u Švicarskoj i Teksasu.

Trenutno se na tom imanju nalaze neki objekti koji su dotrajali i koji će morati da budu srušeni. Na parceli bi trebalo da se izgradi ranč konja, a zimska porodična kuća je zamišljena i kao novi početak za slavnu porodicu. Prošlo je devet godina od kobne nesreće koju je doživio poopularni vozač Formule 1 Mihael Šumaher, a sedmerostruki svjetski prvak je pao tokom skijanja u Francuskoj, kada je udario glavom i od tada je malo poznato u kakvom se stanju on nalazi.

Nagađanja ostaju i s njima treba da budemo na oprezu jer objavljivanje neslužbenih informacija može da rezultira tužbom porodice Šumaher, pa se zbog toga informacije o njemu jako rijetko pojavljuju i niko ne zna pravo stanje legende.

Prije nekoliko dana se oglasila porodica najboljeg vozača Formule 1, Michaela Schumachera, koja je izjavila da će ovoriti vrata svog doma medijima, kao i televizijskom timu koji snima dokumentarac o njegovom životu. Dokumetarac koji će biti nazvan po njemu dobiti će na raspolaganje do sada nikad viđene snimke i fotografije iz Šumaherovog doma, a isti će biti baziran na svemu, od njega kao ličnosti a zatim njegove karijere i bolesti.