UPRAVO JAVLJENO….SVI U SUZAMA! Nažalost preminula je…Tuga

Donosimo vam jednu jako tužnu vijest koja nam dolazi sa svjetske estradne scene. Svjedoci smo da u posljednje vrijeme sve više i više osoba odlazi s ovoga svijeta. Riječ je uglavnom o glumcima ili pjevačima koji su polako ušli u godine, ali isto tako imamo i osoba koje umiru mlade od bolesti ili nekim nesretnim slučajem. Isto tako jako veliki broj osoba je premino od korona virusa.

Svijet je ostao zatečen nakon vijesti o Ruslaninoj smrti, koja je itekako imala i više nego uspješnu karjeru. No, u pitanju je TV voditejka iz Ukrajine i glumica Ruslana Pisaanka koja je preminula u 56 godini života. Vjerujemo da ste odmah svi pomislili da se radi o popularnoj ukrajinskog pevačici, koja je 2003. godine pobijedila na Evroviziji. ‘Ruslaana Pisaanka, voditeljica kanalaa 1+1, glumica, naaša kolegica, preminula je ove noći. Vodila je svoju borbu, svoj rat za život. Dijagnostificirana joj je teška bolest, sa tim se borila, ali jednostavno nije išlo. Nije željela nikome da kaže koliko joj je teško, trpila je to sve u sebi’.

‘Kada bismmo je kontaktirali uvijek je komunicirala sa nadom u budućnost, sa nevjerovatnom vedrinom’- napisali su kolege na društvenim mrežama. Ruslana nije uspjela da završi svoj prvi glumački čin, u hit filmu u Ukrajini, koji se i dalje snima, a zove se ‘Demoni’. Trebao je da bude emitovan, krajem ove godine.