UPRAVO JAVLJENO! CELA SRBIJA U ŠOKU: Poginula je… TUGA DO NEBA!

Skoro svaki dan nam stižu tužne vijesti, koje nas zaista potresu i šokiraju. Mnogo je slavnih koji su nasapustili u posljednjih par godina, kako sa naše javne scene, tako isto i iz ostatka svijeta. Često imamo priliku da pročitamo neku vijest iz crne hronike, te se svavi put iznova potresemo, jer malo je onih koji baš tek onako mogu da prime loše vijesti.

Mnogo je nesreća koje se dese i u kojma ljudi izgube svoje živote, a upravo o jednoj ćemo da pišemo u nastavku koja se desila u Srbiji. Riječ je o tome da je Planinarsko društvo ‘Stara Pazova’ na svom Fb profilu objavilo tužnu vijest a gdje su oni naveli da ih je njihov dugogodšnji član napustio, a radi se o Daliborki Sokolovć koja je tragično nastradala u subotu uveče, dok je zajedno sa planinarskim klubom bila na Prokletijama u Crnoj Gori. Prijaatelj tragično stradale Dakiborke je napisao slijedeće:

‘Priilikom silaska sa vrha Očnjaka koji je 2185m, na Prokletijama, u neobezbjeđenom strmom dijelu staze došlo je do okliznuća i pada sa tragičnim ishodom. Tako je naša draga Dada otišla sa planinarenja u nebeske prostore. Porodiici, rodbini, prijateljima, kolegama, Planinarskoj zajednici i svima koji su poznavali Dadu upućujemo izraze najdubljeg saučešća’. Prijatelji i klub se opraštaju od Daliborke, a u opisu fotografije piše sljedeće: