Ugojila sam se i nabacila kilograme, pa šta? Ovako danas izgleda Indira Radić, mnoge je šokirala, NEPREPOZNATLJIVA! (FOTO)

Danas pišemo o folk pjevačici Indiri Radić koja je rođena u Bosni u selu Dragojevci koje se nalazi u blizini Doboja. Njena majka Rosa je bila domaćica a otac Živko je bio komunistički funkcioner kojem je politički uzor bila indijska premijerka Indira Gandi po kojoj je i dao ime svojoj kćerci.

Kao mala je već pokazivsala talenat za pjevanje pa su je roditelji vodili na razna muzička takmičenja i ona je 1985. godine ponijela titulu prvog glasa Doboja. Radićeva je upisala medicinsku školu u Doboju iako je imala želju da pohađa muzičku ali joj je ona bila daleko.

Prvi album objavila je početkom rata i u njeg je uložila preko 20 hiljade eura, a drugi je snimila 1993. godine i na njeemu su se naqalazili veliki hitovi koji su je proslavili. Oba albuma je objavila u saradnji sa Južnim vetrom koji se ubrzo i raspao a 1995. godine prelazi u PGP RTS i tu snima svoj do tada najuspešniji album. Indira je 2000.godine započela saradnju sa Grandom a tri godine kasnije je snimila album Zmaj koji je postao najtiražniji u Srbiji.

Poznata je i danas po svojoj bujnoj kosi i po tome da se nije podvrgavala estetskim operacijama kao većina njenih kolegica. Ono što je mnoge šokiralo kada se nadavno pojavila na jednom nastupu je bila njena kilaža jer je evidentno da je nabacila koji kilogram više. No, čini se da to njoj i ne smeta i da ih nosi sa ponosom mada se mnogi pitaju zašto je to seebi dozvolila.