U JAVNOSTI JE BIO TATA ZA PRIMER, DOK SE NA ODMORIMA OBLAČIO KAO ŽENA: Deca ga “uhvatila” obučenog u minić! Skandal!

Cijeli svijet zna ko su Kardašijanke al Dženerove koje su jednako popularne a posebnu paažnju privlači Kejtlin koja je rođena kao muškarac i zvala se Brus. Ona danas ima 72 godine i iza sebe brojne uspjehe a smatraju je najkontroverznijom osobom na svjetskoj sceni.

Od rođenja je pokazivao talenat za sportove, prvo je bio fudbaler a nakon povrede se takmičio u desetoboju pa je osvojio i zlatnu medalju na Olimpijskim igrama i postavio svjetski rekord. Nazvan je američkim herojem zato što je pobjedu odnio na u Minhenu 1972. godine kada su u skoro svim disciplinama rusi dominiralii.

Privatni život kada je u pitanju sklopio je tri braka i ima šestoro djece ali najviše pažnje javnosti privukao je brak sa Krisi Džeener sa kojom je snimio i rijalti ‘U korak sa Kardašijanovima’. U intervjuu koji je dao prije sedam godina po prvi put je javno otkrio da je transvestit, i tako šokirao amerikance a rekao je da je uzimao i hormonsku terapiju i oblačio kao ženaa ali je sa tim preestao kada je upoznao Krris.

Kardašijanke su izjavile da su u više navrata vidjele Brusa obučenog u žensku odjeću, a nakon što je izvršio transformaciju i promijenio ime u Kejtilin dobio je i svoju rijaliti emisiju gde je pokušavao da pomogne transsekuaalnim osobama.