Tuga…DŽONIĆ DOŽIVEO NERVNI SLOM U ZATVORU: Sudiji izgovorio REČENICE koje su potpuno sulude…OVE REČI LEDE KRV U ŽILAMA! UŽAS (FOTO)

Još uvijek je jedna od glavnih tema regije ubistvo porodice Đokić, jer to ubistvo zdrav razum ne može shvatiti niti prihvatiti.

Podsjećamo, ova porodica je nestala u noći sa 26. na 27. septembar, a pronađeni su 6 dana kasnije u napuštenom ataru u blizini Morave. Nakon skoro mjesec dana istrage, uhapšen je rođak Gorana Đokića, Goran Džonić, koji se sumnjiči za ubistvo ove tročlane porodice.

Navodno je Džonić sa kanisterom u rukama zamolio rođaka koji se vraćao sa porodicom od majke, da ga odveze do Morave gdje je pecao, jer je ostao bez goriva u skuteru. Kada su došli na lice mjesta, Džonić je izašao, prišao da se zahvali, te upucao prvo Gorana Đokića, a nakon njeg i Lidiju i Gordanu.

Prema riječima iz pritvora, Džonić je na granici ludila. Svakodnevno navodi novo ime koje je navodno saučesnik u ubistvu, a do sada je naveo 10 osoba među kojima su i njegova dva sina.