Trljaćete oči! Nakon što je skinula 75 kilograma Bojana Stamenov se skinula u kupaći! Pogledajte fotku sa plaže!

Bojana Stamenov široj javnosti u Srbiji ali i regiji postala je poznata nakon što je 2015. godine predstavljala Srbijiu na Eurosongu u Beču i sa svojom pjesmom ‘Beauty never lies’ osvojila deseto mesto. Ova pjesma je doživjela veliku popularnost među gej populacijom pa je nazvana i njihovom neslužbenom himnom i iste godine je Bojana pozvana da tu pjesmu izvede na Paradi ponosa u Amsterdamu što je ona i učinila.

Pored glasa koji je nevjerovatan ostala je upamćena i po svom izgledu jer je imala prekomjeran broj kilograma kojih se ona nije stidjela niti je pokušavala da ih prikrije. U vreme pandemija korona virusa ona je imala mnogo vremena jer muzičari nisu mogli da nastupaju pa je odlučila da pokuša da smrša jer je debljina počela da utiče i na njeno zdravlje.

U kratkom roku je uspjela da izgubi preko 75 kg i potpuno se vizuelno transformisala, ali je u intervjuima koje je davala za medije uvijek isticaala kako joj nikada nije bio cilj da bude mršavica nego je smršala zbog zdravlja.

Rekla je da nije išla na zahvate poput operacije smanjenja želudca i da je liniju dotjerala uglavnom zahvaljujući promjeni načina svje ishrane. Mnogi je nazivaju srbijanskom Adele jer je oduševila svoje pratioce kada je na Instagramu objavila fotku sa plaže i vidi se da je i sama zadovoljna svojim izgledom. Otkako je smršala često se pojavljuje u javnosti u lepršavim i laganim kombinacijama koje joj odlično pristaju.