TRAGEDIJA U PORODICI VESELINOVIĆ! Da li je moguće!?POSLE SMRTI DEDA PERE, preminula je i ONA..Milica očajna od TUGE (FOTO)

Zadruga je program koji privlači mnogo pažnje domaće javnosti i gledaoca, i najgledaniji je na našim prostorima. Tokom peta sezona, ušlo je dosta učesnika, neki od njih su domaćoj javnosti itkekao bili poznati, dok je ušlo i onih koji su do tada bili potpuno anonimni, ali su svojim učešćem uspjeli da se istaknu i da budu jedni od najpoznatijih u svijetu rijalitija.

Prije mjesec dana završila se peta sezona Zadruge gdje je pobjedu odnio Dejan Dragojević. Mi danas pišemo o učesnici koja je isto tako postala jako poznata a to je Milica Veselinović. Nedugo nakon završetka Milica se suočila sa novom dramom, jer je ostala bez kućnog ljubimca, o kojem se više od pola godine toliko pričao i pisalo na društvenim mrežama. Sjećamo se kada ju je za novu godinu posjetila njena majka Ana, koja joj je tada prenijela da joj je preminuo deda Pera, što je mjesecima bilo najviše komentarisano na društvenim mrežama.

No, ne bi li je malo usrećila majka joj je tada rekla da imaju kućnog ljubimca, malenu zečicu, koju je kupila na pijaci, međutim ona više nije među živima. Kako smo saznali zeka je preminuo, što je mnogo rastužilo Miliciu ali i njenog mlađeg brata. ‘Shvatila je da je uginuo baš prije neko veče, kada se vratila iz emisije Narod pita. Obavijestila je mamu odmah. Baš tužno, svi u kući su ga voljeli, posebno njen mali brat koji se često igrao sa njim’- rekao je izvor.