TAŠTA I ZET SE VENČALI DOK JE ONA BILA U KOMI! Otac joj je saopštio JEZIVU ISTINU: Više ne mogu da je nazovem MAJKOM! (FOTO)

Žena po imenu Kamylla Melo iz Brazila je upoznala muškarca svog života kada je imala 25 godina. Deset godina je on bio stariji od nje, ali im ta razlika nije smetala, i zaljubili su se. Oni su 2013. godine svoju ljubav su krunisali brakom, a godinu poslije dobili su i sina.

Kamylla je 2017. godine dobila moždani udar i morala je hitno na operaciju, nakon koje je bila u komi čak 78 dana, a kada se probudila, dočekao ju je šok.

Njena majka i muž su započeli ljubkasnije su se i venčali.

 

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Kamylla Melo (@kamyllaa.melo)

“Mama je obilazila moju kuću, te pomagala mom mužu i sinu dok sam ja bila u bolnici. Dok sam se ja borila za život, muž me je svega dva puta posjetio, a majka ni jednom. Kada sam se probudili, tu vijest mi je saopštio otac koji je bio utučen. Ja nju od tada više ne mogu zvati svojom majkom”- rekla je Kamylla.

Ona je doživjela nevjerovatnu izdaju i razočaranje, teško je povjerovati da je se njena rođena majka vjenčala sa njenim mužom, te da javno slavi svoju ljubavs njim.

No, Kamylla je sve ostavila iza sebe, i oporavila se od svega, tako da ona zadnjih deset mjeseci ima novog partnera, sa kojim se planira vjenčati.