SVI U ŠOKU! NAŠ POZNATI PEVAČ JE GEJ! Upravo saopšteno ŠOK SAZNANJE, OŽENJEN JE!

Donosimo vam jednu jako zanimljivu temu, koja će vas sigurno privući i zanimati jer se radi o popularnoj temi o kojoj mnogi šute, ako su u pitanju osobe sa javne scene. Poznato je da gej muškarac u većini slučajeva se oženi, imaa djecu, a svoj pravi afinitet kriju sami od sebe, a kada to žena na kraju sazna tek tada nastaje pravi haos, a i prijatelji kao i porodica svakako ga osude.

Zamislite kako to izgleda kada je neka poznata osoba koja je glumac ili pjevač a ima sklonost prema sopstvenom spolu. Ima i onih koji dogovore brakove, gdje se muškarac i žena dogovore jer je tako dobro za njihove karijere i budućnost, i tako ostaju u braku iako ne osećaju ništa jedno prema drugom.

Kao grom iz vedra neba odjeknula je vijest da je poznati srbijanski pjevač gej a kako mediji navode on je u vezi sa svojim ličnim frizerom. ‘Ozbiljnu krizu je par prošao kada je iz medija saznao za vjenčanje svog dečka. Slijepo je do tada vjerovao u priču koju mu je pjevač servirao da mu je djevojka samo marketing i pristajao je da se tajno viđa s njim. Veza je tada prošla kroz ozbiljnu krizu, blokirao ga je na društvenim mrežama, ali kako to obično biva, par se ubrzo pomirio’- ispričao je izvor.