“STAVILA MU RUKE NA 0I REKLA DA JE TRUDNA!” ZB0G NJEG0ŠA JE 0LBRAJT0VA ZAMRZELA SVE SRBE: 0N SAZNA0 DA JE 0RGIJALA SA 5 NJEG0VIH DRUGARA…(F0T0)

Danas govorimo o jednoj ženi koja je bila veoma važa u vrijeme kada je postojala Jugoslavija.

Svi je pamete po tome jer je ona  bila jedan od glavnih okidača kada se donosila odluka da Nato krene sa bombardovanjem Srbije te 1999 godine.

Opis nije dostupan.

Svima je jasno da ona nije imala simpatije prema ovim prostorima, a pogotovo prema srbima, a imala je i debeo razlog za sve to, pitate se samo kakve oba veze ima sa srbima?

Kada je Medlin Olbrajt bila djvojka zaljudila se u jednog momka iz Crne Gore, a njegovo ime je bio Njegoš, koliko je bila jaka ta vatra, njih dvoje su se trebali i vjenčati, ali je sve palo u vodu zbog nepromišljenog poteza medlin Olbrajt, koja je po pričama iz tog vremena i više nego volila same muškarce.

Njen otac je bio povezan sa moćnim  ljudi sa ovih prostora, a ključni lik je bio major Artenton, koji je bio u štabu četničkog vojvode Draže Mihailovića.

Opis nije dostupan.

Kada je ona ostala u drugom stanju, navedeni momak ju je prevario. Navodo je on već čuo da ga je ona prevarila sa par njegovih drugara, tako da uopšte nije bio siguran da li je dijete njegovo. Nakon toga ju je on ostavio a ona je podbacija dijete. To je jerovatno i razlog za takva osjećanja prema Srbiji.