Šta POVEZUJE Mateja Periša i nestalu Biljanu? Progovorila majka devojke – jedna stvar je veoma SLIČNA

Iako se o slučaju nestanka Mateja Periša u Beogradu ovih dana najviše priča, činjenica je da on nije jedina mlada osoba koja je nestala u Srbiji. Mnogo slučajeva nestanka koji su veoma slični Matejovim su se dogodila u zadnje vrijeme ali nisu dobili toliko popularnosti. Jedan slučaj se nedavno istaknuo, upravo zbog povezanosti sa Matejovim slučajem. Pročitajte u nastavku o kome se radi…

Ne čudite se ako nikada niste čuli za nestanak Biljane Đorić. Iako je njena sudbina slična Matejovoj, njen nestanak skoro da se nije objavio na medijima. Ona je nestala prije 6 godina kada se jednog dana vraćala sa fakulteta. Na putu do kuće je zastala na trafici i tu ostavila svoj mobitel i dokumente, te rekla da će neko doći po to. Međutim, niko nije došao po te stvari a i ona se od tada nikada nije pojavila.

Njenoj majci su govorili da je ona vjerovatno u Savi, kao što sada govore za Mateja. Ronioci su pretražili Savu ali je nikada nisu pronašli. Zato Biljanina majka smatra da su oboje živi i da su samo završili negdje daleko.