Srpske pevačice skinule šminku i pokazale kako zapravo izgledaju: Sve i nekako, ali Ceca, Brena i Karleuša šokirale: NE LIČE NA SEBE, JESU LI OVO STVARNO ONE… (FOTO)

Bavimo se malo domaćim poznatim ličnostima, u jednom veoma zanimljivom segmentu, a riječ je o njihovom fizičkom izgledu. Naviklii smo da ih viđamo uvijek u top izdanjima, i da je sve na svom mjestu. No, šta se desi kada se skine sva ta šminka, elegantna odjeća i svečane haljine. Liče li na sebe ili su neprepoznatljivi?

Navikle su da od glave do pete budu u elegantnim kombinacijama, i da budu scenski našminkane i da na kraju krajeva izgledaju savršeno. Neke od njih izgledaju sjajno i bez šminke, dok su druge doslovno neprepoznatljve. Tako zahvaljujući društvenim mrežaa gdje poznate osobe objavljuju video-zapise i slike iz privatnog života, neke od njih imali smo priliku da vidimo u opuštenom izdanju dok smo neke žene s pozornice uhvatili neuredne.

Dame sa scene brinu o svom izgledu prije svega su njegovane, a neke od njih estetskim korekacijama su ispravile sve ono što nisu voljele na sebi. Šminka ponekad može da natjera jednu osobu da se potpuno preobrazi i ne liči sebi, dok sa druge strane dame su još ljepše bez maske na licu.