SRBIJA U ŠOKU – OVO NIKO NIJE ZNAO! Željko je njemu najviše verovao, ali ga je i on IZDAO! Raskrinkao i šta je Ceca uradila nakon SMRTI RAŽNATOVIĆA!

Pavle Stevović je bivši finansijski direktor svih firmi koje su bile u vlasništvu Željka Ražnatovića poznatijeg kao Arkana. On je tek prije nekoliko godina pred notarom u Novom Sadu se razriješio te funkcije, a i otkrio neke od detalja vezano za finansije Željka Ražnatovića, koje su u potpunosti bile nepoznate.

”Vizantin trejd”, ”Ari”, ”FK Obilić”, zadruga ”Delije” su neke od preduzeća koja su bila u vlasništvu Željka Ražnatovića, a čiji je direktor bio Pavle. On je otkrio da je za neke od njih Ceca imenovana na funkciju osnivača, međutim to je bilo samo formalno.

Pavle je otkrio da je Željko uvijek u svom sefu kancelarije FK Obilić držao najmanje 10 miliona njemačkih maraka, koje nikada nije dirao.

Također, Pavle je naveo da je Željko u jednom trenutku u sefu držao 6.400.000,00 njemačkih maraka, jer je taj novac dobio na ruke od bugarskog kluba Liteks za prodaju 8 igrača. Za svakog igrača je dobio po 800.000,00 DM, a sav novac mu je isplaćen odjednom.