SRBIJA U ŠOKU! ON JE NOVA LJUBAV GORDANE ŠAULIĆ? Vrlo je MOĆAN I UTICAJAN, SLEDI I VERIDBA?!

Tri godine sa nama više nije slavni folk pevač Šaban Šaulić, ali o njegovom životu i djelima se i dalje govori. Šaban je bio jedan od najkvalitetnijih pjevača svih vremena ove regije, i zbog toga je dobio naziv ‘Kralj narodne muzikee’.

Nakon njegove iznenadne smrti supruga Gordana se u potpunosti povukla iz javnosti i posvetila se porodici, djeci i unucima. Iako se čini da je njeno srce zauvjek zaključano i pripada samo njenom voljenom suprugu, veliki broj muškaraca bi voljeli da se nađu u Gordaninom društvu i upute joj kompliment i po neku jako lijepu riječ.

Prema pisanju domaćih medija, Goca je za oko zapala jednom inspektoru koji porodicu Šaulić poznaje godinama. U vrijeme dok je Šaban bio živ Goca mu je bila tiha patnja, a sada kada je od njegova smrti prošlo izvjesno vrijeme, misteriozni inspektor trudi se da osvoji srce Šabanove udovice.

‘Goca i Šaban su bili dobri sa tim inspektorom. Goca je uvijek rado izlazila sa njim kad god bi zvao nju i Šabana, oboje su ga cijenili kao prijatelja’- rekao je jedan dobro upućen izvor, te dodao: ‘Mi koji smo bili u tom društvu znali smo da je on slab na Gordanu, ali i sam je bio svjestan da je Šaban za nju bio jedan jedini. No, sada kada se nažalost desilo šta se desilo on je uporan da je osvoji, čak mašta i o tome da je zaprosi’.