“SRBIJA MI JE SPASILA ŽIV0T” – U Njemačk0j je raspad sistema i ništa nije ka0 št0 se predstavlja”: Nijemac d0ša0 u Be0grad i ekspresn0 se vakcinisa0- NIK0 NE M0ŽE DA MU P0VJERUJE DA JE IMA0 0VAKV0 ISKUSTV0 (F0T0)

Svima je poznato da je nedavno krenulo samo vancinisanje u Srbiji, a veliki broj zemalaj iz svijeta im na tome može pozaviditi.

Sve to potvrđuje slučaj jednog Nijemca, koji je pokušavao na sve načine da se vakciniše u svojoj zemlji, ali je na kraju odlučio da dođe u Srbiju i da primi vakcinu.

Volfgang Vilkens je čovjek koji je preko svog prijatelja Nenada odlučio da dođe u Beograd da se vakciniše, nakon što je shvatio da se u njegovoj zemlji odvija opšti kolaps po pitanju vakcinisanja.

Istakao je da mu je Nenad poslovni partner i prijatelj koji mu se požalio da se u Njemačkoj odvija pravo ludilo.

Obzirom da spada u rizičnu grupa pa bi samim tim trebao biti na listi prioriteta za dobijanje vakcine, no u sve se umješala politika. Navndo on tamo ne bi došalo na red za vancinu do kraja ove godine a i naredje je upitna.

Dok je kod nas situacija malo drugačija, mi smao u stanju da uradimo bilo šta da se cijela ova situacija sa korona virusom okonča.

Ova čovjek je rekao da mu je prijatelj Nenad javio da iako je strani državljanin da se u Srbiji može prijaviti za vakcinaciju preko određenog sajta, te da će mu tako biti zakazan termin vakcinacije.

Privajio se za vakcinu i dobio obavet da će bitit vakcinisan 25.03.2021. na Beogradskom sajmu, ispred Hale broj 3, kako se sve i održalo.

Oduševljen  je onim što je doživio u Srbiji, te je rekao da je cijeli proces veoma jednostavan bez komplikacija kakve imaju u Njemačkoj.

Na kraju je poručio da je ovdje sve bolje nego vani, te da mu je Srbija spasila život.