Šokantno pismo majke koju je vlasnik Pinka, Željko Mitrović IZBACIO NA ULICU sa bebom- ZAŠTO SI MI DAO OTKAZ ISTI TREN KADA SAM POSTALA MAJKA? (FOTO)

Željko Mitrović je medijski mag i vlasnik kompanije Pink koja je u posljednjih 25 godina najgledanija televizija na prostoru Balkana. On jednostavno pravi najzanimljivije projekte i sve što napravi obori sve rekorde gledanosti.

Ljudi u Srbiji njegovoj matičnoj zemlji ga ne vole, čak štaviše preziru ga, zbog njegovog bahaćenja, ali i zbog slučaja sa njegovim sinom koji je na pješačkom prelazu u Beogradu pregazio djevojku. Nakon toga, zbog tog ubistva on nije odležao ni dan u zatvoru, već je samo određeni period nosio nanogicu i bio u kućnom pritvoru, te se na suđenju nikada nije izvinuo porodici žrtve.

Željko Mitrović

Mitrović je poznat i po lošem ophođenju prema svojim zaposlenicima, a povodom toga mu se obratila njegova bivša zaposlenica.

Ona mu je putem medija napisala pismo koje je nazvala ”Otvoreno pismo osnivaču otvorenih pisama”u kojem mu je napisala da je bolje da drži jezik na nekom mjestu, jer je preko leševa gazio kako bi stigao gdje jeste. Također, navela je i da svaki zaposlenik kada potpisuje ugovor o radu na televiziji Pink unaprijed potpisuje i bjanko papir na osnovu kojeg sam sebi daje otkaz. Potom ga je upitala zašto je dobila otkaz prvog dana nakon što se porodila.

Sa svojim projektima može da se predstavlja i maže oči ljudima koji ga ne poznaju, a za sve druge je prevarant i lažov, otkrila je…