ŠOKANTNO! Konačno je OTKRIVENO KO NA SNIMKU na kojem se vidi NESTALI MATEJA KAŽE: “HAJDE SAD USTANI!” Niko ne može da veruje! (VIDEO)

Nedavno  su  se na internetu našli snimci sa nadzornih kamera koji pokazuju kretanje nestalog Mateja Periša iz Splita. Kao što se moglo i vidjeti, mladić je kobne noći najprije trčao ulicama Beograda, zatim preskočio ogradu kod restorana te sišao niz stepenice do rijeke odakle mu se gubi svaki trag. Međutim, video nastao iz restorana Savanova mnogima je privukao pažnju, a na stranici ” Nestali Matej Periš” pojavila se zanimljiva činjenica. Naime, jedan od članova pomenute društvene grupe napisao je u komentaru kako se na snimku u devetoj sekundi čuje glas nepoznate osobe koja govori “Sad ustaj”.

Ko je Splićanka koju je Matej Periš zvao prije nestanka: I ona je tada bila u Beogradu, tražio je informaciju... | DEPO Portal

Nakon ove objave, ubrzo se oglasio i menadžer restorana, Ljubomir Ilić koji je rekao da njihove kamere nemaju zvuk, što govori da glas koji se čuje na pomenutom snimku nije zvuk  orginalanog video snimka.

U nastavku pogledajte: