ŠOK U SRBIJI! POSLE KRAĆE BOLESTI Preminuo poznati ministar Vlade Srbije!

Ponedjeljak nam je počeo sa jako lošim i tužnim vijestima. Krenuvši od užasnog stanja Miljana Kulić, poznate zadrugarke koja je spojena na aparate, danas imamo i jednu jako tužnu vijest iz svijeta politike.

Ljudi nas u posljednje vrijeme napuštaju, jer je to normalna stvar a prije nekoliko dana smo imali smrt popularnog srbijanskog glumca Branka Cvejića. On je preminuo u 78 godini života, i definitivno je ta vijest sve šokirala, ali ipak nekako je bilo i za očekivati jer se jako dugo vremena borio sa teškom bolešću.

Ono što je jako dobro za sve nas je to, da izaa njega ostaju velika djela, lijepi filmovi i serije u kojima je glumio u proteklih 30 godina. No, i dalje u Srbiji samo dolaze vijesti o smrti poznatih osoba, jednostavno na mladima svijet ostaje, a svi glumci koje smo izgubili, kao i pjevači to su gubitci sa kojimaa se moramo pomiriti.

Kao što smo već napisali i u svijetu politike danas jedna jako tužna vijest a to da je u Pragu u Češkoj Republici preminuo bivši ministar Đoko Stojčić koji je bio minitar u vladi Srbije u Pragu. Stojčić je napisao jako veliki broj knjiga, a dobitnik je i Vukove nagrade za životno djelo. Tokom dana se očekuju i vijesti kada i gde će biti sahranjen.