ŠOK! Srbija u suzama! MORBIDNI KRVNICI! PREGAŽENA Jelena Đoković! (VIDEO)

Novak Đoković i Jelena su definitivno jedan od najpoznatijih bračnih parova u cijelom svijetu a mnogi pričaju o Novaku, kako mu žena diktira većinu života, i uglavnom vodi neke životne elemente. Prije svegaa tu se misli na njegovu ishranu, i mnogi krive upravo Jelenu za njegove rezultate kada je u pitanju ishrana. Žene su uvijek te koje vode glavnu riječ u kući pa tako i u svijetu sportista situacija nije nikako drugačije.

Jelena ima neke stavove koji se nikako ne poklapaju sa većinom osoba sa Balkana a ni njegovoj majci Dijani se neki njeni stavovi nikako ne sviđaju. One jako često imaju diskusije oko odgoja djece, jer majka bi htjela na starinski način da odgaja decu, dok Jelena promoviše novi način odgoja njihove dece.

Tako je prije par mjeseci gostovala u jednoj TV emisiji, gdje je došla u običnoj majici kratkih rukava a na sebi je imala poderane traperice a nakon same emisije žene su je razepele zbog toga. Na društvenim mrežama doslovno su je pregazile sa komentarima, a Jelena im na to ništa nije odgovorila ostala je potpuno suzdržana.