ŠOK! OVO JE SESTRA UBIJENE JELENE MARJANOVIĆ! Dobro je POZNATA JAVNOSTI, ostaćete šokirani..Kako je moguće da je ONA!?

Bojana Krsmanović je jedna od najljepših srbijanskih modela za koju su sve više zainteresovani strani dizajneri, tako da će se za njeno ime tek da čuje u svijetu. No, našoj javnosti je poznata i po tome što je sestra od strica ubijene pjevačice Jelene Krsmanović.

Jedna je od najuspešnijih domaćih top modela tako da živi i radi najviše u inostranstvu a uspjelaa je da se nađe na naslovim stranama i brojnim eminentnim časopisima, te da postane zaštitno lice prestižnih brednova a ostala je jako prizemna. ‘Čovjek što je uspešniji treba da bude prizemniji i normalniji. Ne bih se nikada uobrazila’- rekla je jednom prilikom gostujući u jednoj tv emisiji, predstavljajući svoj glamurozni život jet-seta sa kojima povezuju novinari nakon što slike sa privatnih žurki završe u novinama.

No, ono što je najviše oduševilo cijeli region je to što je bez problema pričala o raznim kampanjama koje je radila ali nije željela da pravi sebi marketnig pričama o ubistvu svoje sestre od strica Jelene. ‘Ne želim pričati na tu temu, ne mogu’- rekla je ona. Nju često nazivaju novom Sindi Kraford a ljepotica iz Beograda itekako gradi ne samo karijeru u regionu već je za nju čuo i svijet.

Osim sa Sindi, porede je i sa Sofijom Loren, a u svijet mode ušla je sa samo 14 godina zahvaljujući sestri koja je dizajnerka. No, početak nije bio tako lak kao što se možda čini da jest.