ŠOK! Otkriveno kako je UMRLA Bojana Šarac: Htela da ZASTRAŠI dečka, a onda se sve otrglo kontroli…

Bojana Šarac(28) manekenka iz spota ‘Maria’ Relje Popovića, nakon što je oduzela sebi život, sahranjena je u ponedjeljak u Sremskim Karlovcima, i to kako se sumnja u njenoj porodici sve se to desilo iz nehata.

Njeni najbliži vjeruju da je ona željela da uplaši svog dečka, sa kojim je bila u vezi i slučajno je sebi oduzela života. Kako navodi izvor koji je jako blizak njenoj familiji, već neko vreme mu je prijetila da će napraviti haos, ali nije precizirala na šta. Posljednjih mjeseci njih dvoje su imali nesuglasice, koje su uticale na njeno raspoloženje.

‘Svi smo u šoku, a zbog ostalih članova porodice ne bih da otkrivaam detalje jer je to divna familija i rod smo. Bojana je živjela u izobilju, ništa joj nije nedostajalo. Samo je željela da zastraši dečka sa kojim je godinama bila u vezi. Koliko su tačno zajedno ne znam, ali duži period je u pitanju, nezgodno je sad i da pitam. Imali su nesuglasice kao i svaki par, ali tog kobnog dana, prije nego što se, kako porodicaa vjeruje, slučajno objesila, imali su čaarke, i eto kako se završilo’- ispričao je izvor

Izvor je takođe rekao da je njen dečko o kojem svi pričaju bio na njenoj sahrani. ‘On je nju mnogo volio, kao kiša je plakao. Sve profile na društvenim mrežama je pogasio i ne vjerujem da će se godinama povratiti od šoka. Jako teško mu je ovo palo, kao i svima nama u familiji. Mnogi sada komentarišu, nagađaju, spekulišu, ali prema situaciji, kako je ispalo, članovi porodice sumnjaju da je Bojana željela da oduzme sebi život i tragično završi’.