SNIMKA NA KOJOJ MAJKA OSTAVLJA NOVOROĐENČE ZGROZILA SVIJET: JOŠ JEDNA BEBA OSTAVLJENA, ALI OVAJ PUT MAJKA NIJE ZNALA DA JE SNIMA KAMERA (VIDEO)

Dakle nažalost, živimo u takvim vremenima da sve češće nailazimo na snimke beba koje njihovi roditelji odbacuju na razne načine, a najčešće se radi o majkama koje se “rješavaju” tek rođenih beba, veoma često na brutalne načine, a to se sve češće dešava kako i u ovim našim krajevima, tako i u cijelom svijetu.

Također, majke su najčešći akteri u ostavljaju svojih beba u nekim prostorijama, na javnim mjestima, na klupama u parku, u nekim institucijama, kao i na najrigorozniji mogući način ostave bebu u kontejneru za smeće.

Tako je i ovaj snimak žene koja nije ni znala da je snima kamera, zgrozio cijeli svijet, a na snimci se vidi žena koja hladnokrvno i bezobrazno odbacuje svoje dijete od sebe i ostavlja ga u blizini kontejnera. Snimka je nastala u selu Čeremšan u Tatarstanu, a mediji su saznali da žena sa snimka već ima dvoje djece od 8 i 10 godina. Na svu sreću, bebu je pronašao vlasnik prodavnice ispred koje se sve desilo, te je bebu predao nadležnim institucijama. Radi se o bebi dječaku o kojem se sada brine ljekarski tim u bolnici, sve dok se ne odredi daljnja bebina sudbina. Video pogledajte u nastavku: