SKANDAL K0JI TRESE CIJELI SVIJET- P0nudili su mi g0milu n0vca da N0vaku uništim brak- EV0 ŠTA SU TRAŽILI 0D MENE DA MU URADIM (F0T0)

Već nekoliko dana mediji pišu o skandalu koji se mogao dogoditi u životu Novaka Đokovića.

Naime, neko je pokušao d amu podmetne preljubu kako bi se rastao od supruge.

Medijima je dala izjavu poznata manekanka Natalija Šćekić, koja je otkrila da joj je ponuđeno čak 60 hiljada eura i luksuzno putovanje, samo da zavede Novaka.

Njenu je nazvao menadžer iz Boegra i rekoa da ima posoa za nju, ona je mislial da je u pitanju manekenstvo i otiša na razgovor.

Kada je došla on joj je rekao plan, a ona je mislila da je u pitanju šala, ali nije bilo tako. Ispostavilo se da su ga konkaktirali neki poznanici iz Engleske sa kojima je već prije radio neke sumnjive poslove, te su mu tražili lijepu djevojku koja bi mogla da zavede Novaka, i koja bi ga odvukla u krevet i sve to snimila, a taj se muškarac sjetio Natalije i pozvao je.

Rekao je da sve treba da znimi i da mu dostavi snimku, bila je zgrožena.

Kako je navela malo je falilo da ga udari u tom momentu ali je ustala i otišla. A za medije je poruča da ona nije takva osoba i da to nikad ane bi uradila, a sve je iznjenla u javnosti kako oni ne bi ponovo pokušali da sjeste Novaku koji to definivno nije zaslužio.