SKANDAL! DANIJELA ŠTRAJNFELD 0SVANULA NA SAJTU ZA 0DRASLE: SVE SE ZNA! ISPLIVALE PRLJAVE SNIMKE IZ AMERIČK0G FILMA…(F0T0)

Cijeli Balkan je prije nekoliko dan apotresla izjava Danijele Štrajnfeld u kojoj je navle da ju je popularni srpski glumac i bivši političar Branislav Lečić silovao 2012 godine.

Prije nešto više od tri mjeseca je objaila dokumentarac koji je snimljen u Americi u kojem ona govori o ovom događaju.

Opis nije dostupan.

Izjavila je da su se upoznali u maju 2012 godine kada su zajedno glumili na jednom zajedničkom projektu, a on je prvo krenuo sa porukama, te je onda postao puno konkretniji i otvoreniji u samim porukama.
Izjavila da je ju je jedno večer pitao da je odvuče kući i tada ju je silovao.
Mnogi se pitaju ko kome ovdje namješta, a očigledno je da je Branislav Lečić pod nečijim pritiscima i da mu neko želi jako smjestiti i iz nekog nama nepoznatog razloga.
Nedavno se oglasila i Mirjana Karanović koja je rekla da odbija bilo kakvu saradnju sa Branislavom Lečićem u budućnosti.

Opis nije dostupan.

Dok je iz Amerike stigla priča da je Danijelin jedan kadar iz jednog od njenih filmova završio na jednom porno sajtu, što je dodatno podgrijalo sumnju na cijelu ovu priču, a sve je jače jer je i popularni New York Times posvetio jedan veliki tekst cijelom ovom događaju.

Opis nije dostupan.