SJEĆATE SE NJE? POBIJEDILA JE ZVEZDAMA GRANDA, PA NESTALA: Razvela se nakon 11 godina braka i potpuno transformisala – EVO KAKO DANAS IZGLEDA

Kroz popularno muzičko takmičenje Zvezde Granda prođe veliki broj takmičara,a većini njih  pomenuto takmičenje odskočna je  daska za dalju karijeru. Sa druge strane tu su i oni koji se nakon takmičenja odluče baviti nečim drugim u životu. Tako su prije nekoliko godina Zvezde Granda imale dva pobjednika, jednog od strane publike -Anid Ćušić i drugog od strane žirija, Teodoru Toković.

Zvezde Granda (Zvezde Granda) - Serije - mojtv.net

Nakon završenog takmičenje oboje su započeli muzičku karijeru, a prošle godine iz podršku Grand produkcije, Teodora je izbacila svoj prvi singl. Pored singla, ona je promjenila i svoj fizički izgled, a kako je navela u njenom životu se promjenilo puno toga što se naravno odrazilo i na njen izgled. Ali ona je sad dobro, i kako kaže osjeća se odlično. Nakon 11.godina braka odlučila je da se razvede sa svojim suprugom, što je za mladu pjevačicu bilo itekako stresan period života obzirom da imaju desetogodišnju djevojčicu.

U nastavku pogledajte kako ona sada izgleda.