SAZNANJE GODINE! SIN DRAGANE MIRKOVIĆ U VEZI SA ANASTASIJOM: Osvanule fotke sa letovanja, pokušao da SAKRIJE LIK!

Marko Bijelić inače sin poznate pjevačice Dragane Mirković je doskoro bio prilično misteriozan, i nije se eksponirao u medijima, a niti je Dragana željela da previše pokazuje svoju djecu. No, otkako je otvorio svoj nalog na Instagramu Marko ne može da se odbrani od djevojaka. On ima 22 godine i primijetimo da je opasan frajer. Jasno nam je zbog čega ga je mama toliko čuvala od svijeta.

Dragana Mirković i Toni Bijelić posjeduju veliko bogastvo, nekako se i podrazumjeva da Marko uživa u luksuzu. No, on se time ne hvali puno, jedina naznaka raskšnog života je njegov vozni park. Ljubitelj je brzih automobila u garaži ih ima nekoliko i oni su jedino što pokazuje na društvenim mrežama. Studira na prestižnom SAE Institutu, koji postoji i u Beču, gdje Dragana živi sa suprugom i djecom. Riječ je o najvećem svjetskom privatnom koledžu u oblasti medija, audio i filmske produkciaje.

Sve što je zanimalo jeste djevojka od Marka, a on je objavio sliku sa ljetovanja na hrvatskom primorju na kojem provodi ljeto. Ono što su svi zaključili jeste da ne odmara sam, već da je u društvu djevojke čiji lik nije pokazao.

No, ipak se doznalo da je riječ o djevojci koja se zove Anastasija, a kako izgleda ostaje nam da vidimo.