SA 20 GODINA SAM ZAVRŠILA U HAREMU NAJBOGATIJEG ČOVEKA SVETA: Smenjivala sam se sa 11 žena, a samo zbog jednog se KAJEM!

Često smo u prilici da čujemo priče o bogatim šeicima koji imaju hareme ali mnogi ne vjeruju da takvo nešto postoji u 21. vijeku. Međutim, da su neke od tih priča istinite pokazuju i ispovesti nekada poznate manekenke Džil Dod koja je svojevremeno uživala u životu i luksuznim putovanjima i zbavama a zbog njene ljepote muškarci su joj se baacali pod noge.

Ona je na jednoj zabavi u Monaku 1980. godine upoznala čovjeka koji je bio jako bogat i koji je od nje bio stariji čak 25 godina. Džil je tada bila devojka od 20 a ovaj trgovac oružem je važio za najbogatijeg čoveka na svijetu. On iako je imao već 11 žena, ona je pala na njegov šarm i kaže da činjenica što je ekstremno bogat nije imala toliko uticaja koliko je oduševila njegova inteligencija i smisao za humor.

Prvi susret je bio nevjerovatan jer je on na njenoj ruci vlastitom krvlju napisao ‘Volim te’ i time je oborio sa nogu. Od nje nije odustajao i pratio ju je po cijelom svijetu sve dok nije pristala da postane njegova žena što je po zakonu u Saudijskoj Arabiji dozvoljeno i ona je pristala.

Ona je izdala svoju autobiografiju u kojoj je napisala da je tako postala jedna u nizu žena koje su se smijenjivale da bi imale odnos sa čovjekom kojeg vole. Džil i Adnan su potpisali ugovor na pet godina u kojem se on obavezao da će brinuti o njoj što je i naravno i ispunio. Imala je svoju kuću na njegovom velikom imanju koja je bila izdvojena od ostalih i u početku joj nije smetalo što mora čekati na red da se vidi sa njim.