Š0KANTNA TVRDNJA SRPSK0G STRUČNJAKA- Danijela Štajnfeld je u kandžama albanske mafije u Americi- CILJ JE T0TALN0 UNIŠTENJE SRBIJE- EV0 I KAK0 (F0T0)

Javnosti je poznat novinar koji se zove Tomislav Kresović. On je nedavno izjavio da je Danijela Štajnfeld ušla u mrežu prljavih mafijaških krugova u Americi.

Tačnije bio je gost na Hapi TV, gdje je govorio o slučaju koji se dogodio između glumice Danijele Štanjnfeld koja je svojeg kolegu, poznatog glumca Branislava Lečića optužila da ju je silovao prije nekoliko godina.

On je rekao nešto i o slikama koje su se pojavile na jednom porno sajtu, te je naveo da te fotografije na neki način pokazuju da je Danijela u stvari žrtva bosansko- albanske mafije.

On kaže da anveden fotografije sugerišu na drugu stvar, ali kako kaže on mora da konstanduje da je ona ušla u mrežu prljavih sila u Americi.

Naveo da da se preko ovakavih stvari  želi ne samo kompromitaciju ove glumice, već i kompromitaciju Lečića i Srbije.

Za kraj svog gostovanje je rekao da je glumac samo uletio u veoma loš  šesnaesterac strategije koja Srbe prikazuje kao loše momke i da oni nisu džentlmeni, da su silovatelji.