RUPE VRIŠTE NA DONJEM DELU, TKANINA SE USEKLA U KOŽU! Lidija pozirala na bazenu kad ONO samo BLJESNULO! (FOTO)

Poznata glumica Lidija Vukičević kao da je zaustavila vrijeme jer godine na njoj nisu ostavile traga. Kupaći od Lidije je izazovni komad u kojem se često fotografiše na društvenim mrežama. Nedavno je napunila 60 godina, a ostavlja bez teksta svojim fantastičnim izgledom. Na tijelu koje ponosno pokazuje mnoge dame mogu joj samo pozavidjeti.

Lidija je ovog puta za potrebe snimanja pozirala na ivici bazena u crnom kupaaćem kostimu sa prorezima sa strane, dok je gornji dio istakao njene zanosne obline. Sunčane naočare, karmin i mokre lokne dodatno su začinili ovaj prizor pa su komentari i lajkovi samo pljuštali.

Glumica je nedavno otkrila da je pobornik prirodnog izgleda. ‘Jedino što saam radila na sebi je tretman lica u vidu bockanja kojim se pospješuje rad kolagena, jer to kožu čini baršunastom. Ništa osim toga više nisam radila, nikakve operacije. Ja se njegujem od svoje 18. godine, mama je se mnogo brinula o izgledu mene i moje sestre. Imam zahvalnu kožu na moju majku, vodim zdrav život, ne pijem, ne pušim, zdravo se hranim i sve to rezultira ovakvim mojim izgledom’- rekla je Lidija jednom prilikom.