RAZVODE SE ĐANI I SLAĐA POSLIJE 25 GODINA BRAKA: Nastao veliki haos na plaži, svi su van sebe! (FOTO)

Danas posvećujemo priču o Đaniju i njegovoj supruzi. Pjevači u posljednje vrijeme definitivno su pali u veliku krizu jer zbog korona virusa nigdje nisu mogli nastupati niti su s tim mogli nešto zarađivati.

Posebno veliku frku su početkom korone podigli Đani i njegova supruga koji su se žalili u emisijama da nemaju dovoljno novca i da ne mogu završavati svoje osnovne potrebe a naročito nešto drugo. Ljudi su im povjerovali a onda su izjavili kako im ne može biti ni 120 eura za jedan dan. Izgleda da su u velikom kreditu kojeg vraćaju a sve su to zarađivali pjevanjem.

Svi su mislili da u njihovom braku cvjetaju ruže i da se idealno slažu i vole. Međutim, izgleda da to nije baš istina. Prije nekoliko dana jedna žena je odlučila da ispriča kako je čula da Slađa priča na mobitel. Prišla je bliže a onda je slađa rekla: ”Da li si me čuo, završili smo za čitav život. Ne zovi me.”

Tvrdi da je pričala sa Đanijem jer su prvi put otišli na odmor odvojeno. Šta li se dogodilo i da li će doći do razvoda braka?