Pronašao otetog sina kog je tražio 24 GODINE: Reakcija kada ga je ugledao ne može da se opiše, to morate sami videti! (VIDEO)

Djeca su mnogima svrha života na ovoj planeti, pa samo zamisliti koliko je teško kad osoba izgubi dijete, a ne govorimo samo o situacijama kada dijete pogine ili umre, već o situacijama kada im se desi nešto poput otmice i onda se zauvijek pitate da li je dijete živo i zdravo.

Čovjeku po imenu Guo Gangtang se upravo to desilo, on je sina izgubio prije 24 godine kada je još kao beba od dvije godine bio otet od strane jedne žene i njenog partnera koji su se bavili trgovinom ljudi. Žena je zgrabila sina od ovog čovjeka i pobjegla. Mali Guo Xinzhen je nestao tog kobnog dana, a vjeruje se da se igrao sam u dvorištu kad su ga oteli, a njegov otac je sve te godine proveo i potrošio svu životnu ušteđevinu da pronađe svog sina, a policija nije mogla da uđe u trag prodavačima ljudi i malom Guu.

Na videu ispod možete pogledati emotivni susret nestalog sina sa ostatkom poodice nakon što je konačno pronađen 24 godine kasnije. Porodica je vidno potresena ali i sretna što im se maali Guo vratio i nada ostaje da im se nešto ovakvo nikada više neće desiti.

Guo Gantang je prešao oko 500 hiljada kilometara tražeći svog sina, bio je opljačkan više puta promijenio je oko deset motocikala i čak je prosio ispod mosta kako bi našao svog sinaa kojeg su otmičari odveli tako davno. Cijeli ovaj slučaj je inspirisao film iz 2015. godine u kojem glumi honkonška zvijezda Andy Laau.