PREMINUO brat Aca Pejovića! Pevač ne može da se oporavi od PORODIČNE TRAGEDIJE! TUGA DO NEBA!

Aco Pejović je jedan od najpoznatijih pjevača, kako na prostorima Srbije, tako i šire. Do sada je uspio da izgradi zavidnu karijeru sa ogromnim brojem hitova, koji svojim tekstovima pronalazi put do svačijeg srca.

Aco je sa samo 14 godina napustio svoj porodični dom, iz mesta Prijepolje preselio se u Podgoricu, gde se i školovao a za vrijeme školovanja boravio je u školskom domu. Tužna činjenica o životu pjevača jeste ta da je njegova majka dok je bila trudna zapravo nosila blizance pa je na porođaju, zbog greške doktora, na veliku žalost izgubila bebu, a dječaku koji nije preživio dali su ime Radojica kao junak iz poznate epske pjesme Mali Radojica. Prilikom jednog intervjua dotakao se ove uistinu teške teme za razgovor pa je izjavio sledeće:

‘I tada je postojao ultrazvuk, čuveni ljekar iz Beograda nije vidio da je riječ o dvije bebe i ta katastrofalna greška dovela je do tragičnog ishoda jer se jedna beba bukvalno ugušila. On je imao samo kilogram i četiristo na rođenju, a dobio je ime Radojica, po čuvenoj narodnoj epskoj pjesmi Mali Radojica, o čijoj je hrabrosti i izdržljivosti ispjevana legenda. Ja sam vremenom to prihvatio kao Božiju volju’.

Priče ovakvog sadržaja su jako potresne te rijetko ko može ostati ravnodušan na priču ovog tipa. Pejović je rekao da iako nije imao priliku niti da upozna Radojicu, uvijek mu zapalli svijeću kada ode u crkvu.