POZNATI DOKTOR OTKRIO: “Da bi osoba bila zdrava i mršava, svako jutro TREBA OVO DA POPIJE!” Otkrio tajnu i sad su mu brojne žene zahvalne!

U vrijeme kada većina ljudi živi nezdravim načinom života, te kada je sve manje fizičke aktivnosti nimalo iznenađujuća  je činjenica o  porastu kardiovaskularnih  bolesti, šećerne bolesti i dr. Iako danas nutricionisti i ljekari svakodnevno daju savjete kako se hraniti zdravo, te kakav život treba voditi brojke o bolestima pokazuju sasvim drugo stanje. Poznati bh.ljekar, Emir Sokolović nedavno je otkrio svoj način života koji bi preporučio svima. Tako je on rekao da već duži niz godina spava samo 6 sati dnevno, rano ustaje, te rano ide u krevet. Tušira se polutoplom vodom, ima 5 manjih obroka i sve obavlja pješke, dok ponekad koristi i biciklo.

Zdrava ishrana djece školskog uzrasta - Biram Zdravlje

Doktor navodi da svako jutro popije šolju čaja kako bi tijelo pročistio od toksina, dok nakon doručka  šolju crne kafe bez šećera preporučuje svima. On navodi da bi za nadoknadu zdravi masti svaki muškarac trebao da pojede 5 jaja, a žene 3, te da kuhanje zoba i dodavanje crne čokolade je potrebno za nadomještanje šećera u krvi.

DOKTOR SOLAKOVIĆ O HIPERTENZIJI: Evo šta ja radim da SNIZIM KRVNI PRITSAK,  OVO BI SVI TREBALI ZNATI – Haber.ba